Parand city hall
Studying the city led to a critical stance against the typical buildings—especially in terms of height. Emptying the mass and converting it into space, while viewing both the city and the project as participants in a performance, has driven our approach.
Galleries work as in-between spaces, and the project represents a great combination of outdoor, semi-open, and indoor environments. The design operates on two scales: at the city level on the southern edge, and at the neighborhood level on the northern edge. We envisioned the subject like a suspended amphitheater emerging from the city—achieved by placing the landmark at the end of the site and on a slope, allowing the city to rush into the project through an extended pedestrian walkway that leads to the plaza.
از دلایل شکست خواب شهرهایی که با سیاست تمرکززدایی و جذب سرریز جمعیت کلانشهری ایجاد شدهاند، مشکل اشتغالزایی و خدمات شهری بوده است. پرند نیز در ابتدا شهری یکنواخت و اکسترودی خوانش میشود. با این تفاوت که وجود دانشگاه در این شهر نقش مهمی ایفا کرده است. همچنین، تعریف برنامه فرهنگی این مسابقه نقطه قوتی به پتانسیلهای شهر افزوده میشود که میتواند شهر را در طول زمان از مسیر به مقصد بدل کند. موضع ما نسبت به طراحی تالار شهر پرند در سایت مورد نظر، موضعی انتقادی نسبت به حجم ساخت بهویژه از لحاظ ارتفاع بود. خالی کردن و تبدیل توده به فضا، در جهت تطابق شهر و پروژه به عنوان تماشاچی پرفورمنس، و ایجاد زندگی مستقل برای رینگ فرهنگی که در عین استقلال در نقاطی با پلازا ادغام شود و کل یکپارچهای را تشکیل دهد، از تصمیمگیریهای اساسی پروژه بود. فضای گالریها که به عنوان فضایی بینابینی مدام از درون به بیرون در حرکتند، شامل فضای باز، نیمهباز و بسته میشوند. همچنین پروژه به دو صورت در خوانش با مقیاس شهر (لبه جنوبی) و در مقیاس محله (لبه شمالی) در نظر گرفته شد. سعی کردیم با قرار دادن لندمارک در بخش انتهایی سایت و نمایش آن روی شیب، سوژه را چون آمفیتئاتر معلق از جداره شهری ببینیم که از طریق پلازایی که از امتداد پیادهرو به درون گودال باغچه مکش میشود، درک و تجربه گردد. پلههای تعریفشده در جداره گودال، تنها محل عبور و مرور نیستند؛ بلکه به واسطه تناسباتشان، پلتفرمی مناسب برای تعاملات اجتماعی و بستری برای گروههای موسیقی فراهم کردهاند. رفتار ساکنان شهر درون پروژه را به مثابه یک پرفورمنس شهری فرض کردیم که با حضور تماشاگران، لوپ معلق به عنوان لندمارک، به خوبی وارسی شود.